国際交流・留学

西オーストラリア大学との共同ワークショップ及び協定書調印式
Workshop and Signing Ceremony jointly with The University of Western Australia

12月3日に名古屋大学野依記念学術交流館にて西オーストラリア大学との共同ワークショップ及び協定書調印式を行いました。
ワークショップは両大学の教員や学生そしてゲストの発表で構成され、また沢山の方々が見守る中での調印式となりました。
On 3 December, the full-day event of Workshop and Signing Ceremony was held at Noyori Conference Hall of Nagoya University Higashiyama Campus, jointly with The University of Western Australia.
The workshop was composed of many talks by students, faculty members and a guest from Embassy. Scores of participator witnessed the ceremony.

Workshop and Signing Ceremony