国際交流・留学

11月19日 コペンハーゲン大学教授Dr. Søren Balling Engelsenによるセミナーが農学部内で行われました。
Today, on 19 November, we had an opportunity to have a seminar presented by Dr. Søren Balling Engelsen, Professor of University of Copenhagen, at Nagoya University School of Agriculture Building.

タイトル / Title
APPLICATIONS OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY AND CHEMOMETRICS IN FOOD SCIENCE AND INDUSTRY