国際交流・留学

オーストラリア大使館 Australian Embassy Japan

Associate Professor Roger Choon Ee TAN, Vice Dean (National University of Singapore) visited the Nagoya University. We exchanged a lot of information on academic exchange between Singapore and Nagoya University.